6 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΕΞ!




 Ποια είναι τα συμπτώματα που δείχνουν οτι κάτι μας λείπει! Για να δούμε λοιπόν...





1. Νεύρα… πολλά νεύρα. Φωνάζεις σε όλους, σπάνε τα νεύρα σου με το παραμικρό, δεν έχεις υπομονή καθόλου. Τα νεύρα σου αγαπητέ/η μου είναι σαν ένα τεντωμένο σχοινί. Όταν κάνεις σεξ να δεις για πότε αυτό το σχοινί θα χαλαρώσει. Άμα θες χρησιμοποίησε το και στο σεξ. Άντε, σου δίνουμε και ιδέες, τι άλλο θες;
2. Υπερβολική κατανάλωση σοκολατοειδών. Κάνε λίγο κράτει γιατί έρχεται καλοκαίρι… you know… μαγιό, κορμάρες δεξιά κι αριστερά να παίζουν ρακέτες.
3. Αγυμνασιά. Εσένα που κάποτε το όνομά σου ήταν συνώνυμο με αυτό της Κομανέτσι, έχεις καταντήσει να μην μπορείς να κάνεις δυο βήματα πέρα από την καρέκλα και τον καναπέ. Η ευλυγισία σου έχει κάνει φτερά, όπως και κάθε «πουλί» γύρω σου!
4. Μπερδεύεις τα μακρυά αντικείμενα που βλέπεις. Ανοίγεις το ψυγείο, βλέπεις το μπουκάλι με το νερό, κολλάς και το βλέπεις για κάνα 5λεπτο. Ψιτ, καρφώνεσαι!
5. Έχεις μόνο εσώρουχα με παιδικούς ήρωες. Αν ανοίξεις στο συρτάρι με τα εσώρουχα σου και βλέπεις μέσα να ΄ναι τίγκα στο ροζ και στη Hello Kitty τότε έχεις πρόβλημα.
6. Βλέπεις ταινίες με ερωτικές σκηνές και λιγουρεύεσαι. Είναι το κερασάκι στην τούρτα. Νιώθεις πως ακόμη και η tv παίζει με τον πόνο σου. Σβήσε την και πήγαινε για ύπνο. Μόνο μην αρχίσεις να μετράς αντί για προβατάκια τίποτα άλλο γιατί άντε να σε πιάνει ύπνος μετά.
Read more: http://totsakmaki.blogspot.com/2013/04/6.html#ixzz2RHqNkDTc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου