5 ΑΣΤΕΙΑ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ





5) Του βαρυποινίτη!







Δένεις τις ρόδες μπρος πίσω με αλυσίδα ασφαλείας. ( Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η φθηνή, η πλήρης έκδοση έχει βαριές μπάλες στις άκρες της αλυσίδας και έναν φύλακα με επαναληπτική καραμπίνα κατευθείαν από τα κάτεργα του Μεξικού.



4) Μονωτική ασφάλεια!








Καταπληκτική ασφάλεια με μονωτική ταινία, τυλίγεις το αυτοκίνητο καμιά πενηνταριά φορές και είσα έτοιμος.( Προσοχή στις απομιμήσεις, γιατί το καλοκαίρι ζεσταίνονται και ξεκολάνε).


3) Ο ιστός του Spiderman!






Μοναδικό αντικλεπτικό σύστημα με την ποιότητα που μπορεί μόνο ένας σούπερ ήρωας να σου δωσει. Το μόνο που θες είναι μια κολόνα και τον Spiderman. ( Απίστευτη προσφορά! Με δύο χρόνια ενοικίασης του spiderman σου δίνουν τον τρίτο χρόνο δωρεάν).


2) Το κλουβί.







Απίστευτο κλουβί γκαράζ. Τα λόγια ειναι φτώχια πραγματική ασφάλεια για το αυτοκινητό σας, αμολάτε 3 - 4 κοτούλες και τσουπ έχετε ταυτόχρονα και τα φρέσκα σας αυγουλάκια. ( Προσοχή στο παρκάρισμα μην πατήσετε καμιά κοτούλα!).


1) Άγρια φύση!






Τα πιο άγρια ζώα από τον αμαζόνιο μόνο για το αυτοκινητό σας. Από λιοντάρια μέχρι δηλητηριώδη κουνούπια.( στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ένας μήνας εκπαίδευσης για να κάνουν την ανάγκη τους έξω απο το αυτοκίνητο!).
http://www.xamogelastoprovato.gr/2015/05/top-5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου